Smartlog v3 » Strøtanker og andet » Læselyst og sikkerhed
Opret egen blog | Næste blog »

Strøtanker og andet

Det næste øjeblik af mit liv

Læselyst og sikkerhed

10. Oct 2006 01:47, Stina

Jeg har været stort set offline den sidste uges tid. Mit samvær med computeren har begrænset sig til korte email tømninger og enkelte opslag. Det har mest været på grund af en række aftenvagter og et weekendbesøg hos forældrene, men en del er grunden er også at jeg er blevet lidt optaget af at genopfriske en af min ungdomsstore læseeventyr. Serien om Alex på eventyr. Ikke at den var den eneste.. havde rigtigt mange gode læseoplevelser som barn og ung, og havde næsten glemt den her til jeg kom i tanker om at der var vist noget med en blåøjet knægt der hed Alex. Hurra for google og bibloteket, for nu hygger jeg mig lidt med dem igen.

Ellers har jeg fået købt mig en cykelhjelm så jeg til dels er mere sikker overfor de mange selvmordslystne kastanjer der vælter ned over de københavnske cykelstier for tiden. Søsteren på 13 og stedfaren var med ude og købe den.. Det gav selvfølgelig det vældigt retfærdige spørgsmål om hvorfor hendes far ikke skulle have en cykelhjelm når nu hun skulle køre med sin. Det vældigt pædagogiske svar fra faren, som i øvrigt er pædagog, var at det skulle han bare ikke fordi han ikke gad! Nå men i det mindste kan jeg som voksen storesøster sætte et godt eksembel. Ikke at jeg tror at der går meget længe før den voksende forfængelighed hos den 13-årrige vinder over fornuften.

Nå men det er gået hen og blevet sengetid, og jeg har en aftenvagt der venter i morgen og et personalemøde onsdag. jeg håber at se min kærste i vågen tilstand engang sent onsdag aften, men for nu vil jeg "nøjes" med at gå ind og nyde at han har gjort sengen varm for mig.  

Kommentarer

 1. LeneKC
  10. Oct 2006 07:45
  1

  Har du mange vagter, det lyder sådan. Dejligt at du fandt tid til at skrive. Det er godt med en god storesøster :-)

 2. Stina
  10. Oct 2006 11:43
  2

  De kommer i klynger.. jeg har ca. 6-8 om måneden plus dem jeg tager ekstra på mig.

 3. Rikke
  6. Nov 2006 09:32
  3

  Oh, Alex på Eventyr! Dem læste jeg også med stor fornøjelse, da jeg gik i fokeskolen. Jeg vandt på et tidspunk Erik Menneskesøn i en konkurrence på vores skolebibliotek, da jeg havde skrevet den bedste boganmeldelse - af en af de bøger.
  Jeg ved bare ikke om jeg tør at læse dem igen, eller om jeg vil blive skuffet.

 4. Ralph Lauren Outlet
  11. Dec 2012 09:04
  4

  ils ont des convulsions ou du coma lorsqu'on les agite ou lorsqu'on secoue

Arkiv