Smartlog v3 » Strøtanker og andet » Lidt om mig
Opret egen blog | Næste blog »

Strøtanker og andet

Det næste øjeblik af mit liv

Lidt om mig

22. Jun 2006 17:26, Stina

Jeg synes når det nu er over et år siden jeg sidst har blogget at det er på plads med en præsentation af mig selv.

Jeg er 28 år, bor på Amager med min engelske kæreste og 2, snart 3 katte.

Jeg arbejder på rigshospitalet som sygeplejerske. Jeg har været uddannet i 2 år til efteråret, og er lige startet på nyt arbejde i april. Jeg er stadig i lærings fasen, og vil nok være det lang tid endnu, men jeg synes det er et spændende arbejde jeg har.

Jeg vil ALDRIG blive vild med nattevagter, jeg kunne leve et ganske lykkeligt liv selvom jeg ikke havde dem, men nu er det nu engang sådan at man ikke helt kan slippe for dem i det job jeg synes er spændende. Så jeg må se om jeg kan finde de gode sider, hvor den bedste helt klart er noget der sker ved ca 4:30-tiden i disse dage

 

Udsigten over Øresund på en god dag er ganske fantastisk. Det her er taget for nogle uger siden, i de nattevagter jeg har i de her dage er der ikke tid til den slags pjat når man så ser ud på den anden side af huset er udsigten dog heller ikke at foragte.

Man kan lige suge sig en lille smule ekstra energi til at komme igennem de sidste timer på den måde.

Hvad kan jeg ellers sige...

Jeg er et stort familiemenneske, jeg kan lide at være sammen med min familie, dog helst i doser hvor vi ikke driver hinanden til vanvid.. Et par dage af gangen er som regel nok, men det er også tid nok til at man kan nå at slappe af sammen.

Jeg elsker stearinlys og hygge, og mange aftener i det lille hjem går med te, film og et hyggeligt tæppe på sofaen med både mig og en spindende kat under.

Nå men det må være nok for nu. Jeg har et par små projekter inden jeg skal til fødseldag og så på arbejde.. skulle gerne have pakke en lille takse til det seawayscruise kæresten og jeg skal på i morgen, så jeg kan nå at få sovet lidt inden vi tager afsted.

Arkiv

Relaterede